Πολιτική Ξενοδοχείου

Πληρωμή / Ακυρώσεις / Χωρίς Eμφάνιση

Για τις πολιτικές πληρωμής και ακύρωσης, ελέγξτε τη φόρμα επιβεβαίωσης. Για οποιεσδήποτε πρόσθετες λεπτομέρειες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Kατοικίδια

Το Old Town Senses είναι ένα κατάλυμα χωρίς κατοικίδια και δεν επιτρέπει κατοικίδια ζώα οποιουδήποτε είδους.

Πολιτική Aπαγόρευσης Tου Kαπνίσματος

Το Old Town Senses είναι μη καπνιζόντων ξενοδοχείο. Η απαγόρευση ισχύει για το κάπνισμα σε όλα τα δωμάτια και τις κοινές εγκαταστάσεις εκτός από την αυλή. Η αυλή είναι το μόνο μέρος όπου δεν απαγορεύεται το κάπνισμα από το κατάλυμα. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει πρόσθετη χρέωση € 200,00  για τον καθαρισμό, όπου δεν τηρείται η απαγόρευση.

Ζημιά Αποθέματος

Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για την επιστροφή τυχόν ζημιών που προκλήθηκαν στο απόθεμα στο δωμάτιο ή αλλού στο ξενοδοχείο. Δεν πρέπει να λαμβάνονται από τα δωμάτια σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα και κουτάλια καφέ, πετσέτες, μαξιλάρια, κουβέρτες και άλλα αντικείμενα του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει επιπλέον χρέωση για τυχόν ζημιές στο απόθεμα.

Επικίνδυνα Εμπορεύματα

Απαγορεύεται η μεταφορά εμπορευμάτων ή / και οποιουδήποτε είδους καύσιμου ή επικίνδυνου χαρακτήρα ή / και απαγορευμένων αγαθών ή / και εμπορευμάτων απαράδεκτου χαρακτήρα. Ο τζόγος, το λαθρεμπόριο, η πορνεία, τα όπλα, τα εκρηκτικά, τα εύφλεκτα αντικείμενα, τα δηλητήρια, τα ναρκωτικά, τα ζώα και τα πικάντικα τρόφιμα απαγορεύονται αυστηρά στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.